Oblíbené produkty
Zatím nemáte žádný oblíbený produkt.
Přihlášení
E-shop
Nákupní košík
0
Můj účet
Oblíbené
Informace o obchodě
Česká republika
Prázný košík
Zatím prázdno.
Co to dnes bude?
K dopravě zdarma zůstává nakoupit za 1 200 Kč
Objednat
Vyberte kategorii produktů

Dřevěné chipsy na uzení a grilování ryb 650g

Dřevěné chipsy na uzení a grilování ryb 650g

6990
do košíku
Popis výrobku

Dřevěné chipsy na uzení a grilování v domácích udírnách - ideální na ryby 650g (Olše a dub)

Na uzení a grilování - štěpka se skvěle hodí do balkónové i zahradní udírny, s úspěchem ji využijete i při přípravě masa na grilu.

Perfektní složení pro ryby - speciálně vybraná směs dřevěných chipsů způsobí, že váš uzený nebo grilovaný pstruh, treska, kapr, losos atd. získá jedinečnou chuť, vůni a barvu.

Pro generátory kouře - univerzální velikost štěpky umožňuje jejich úspěšné použití v generátorech kouře, které umožňují mimo jiné i studené uzení.
100% přírodní dřevo olše-dub - štěpky jsou bez impregnačních a konzervačních látek, neobsahují prašné frakce. Jsou bezpečné pro zdraví.

Klíčovým prvkem procesu uzení je kouř získaný spalováním dřeva (ve formě třísek) z listnatých stromů.

V závislosti na produktu, který se má udit nebo grilovat, je třeba zvolit vhodný typ dřevěných chipsů. Nejlepších výsledků se dosáhne se smíšenou dřevěnou štěpkou.

Pokud jste přemýšleli, jaké dřevěné štěpky je nejlepší použít na uzení nebo grilování ryb, nemusíte. Připravili jsme pro vás speciálně vybranou skladbu štěpky, díky které váš uzený pstruh, treska, kapr, losos atd. získá jedinečnou chuť, vůni a krásnou, tmavě žlutou až hnědou barvu. Dřevní štěpky vydávají optimální množství kouře (např. díky vhodně nízkému obsahu vody – pod 11 %).

Chipsy jsou určeny především k rybám, ale hodí se i k přípravě masa.
V nabídce jsou také vepřové a drůbeží chipsy.

Návod k použití:

Uzení: v závislosti na typu udírny, kterou máte, umístěte štěpky na tác k tomu speciálně určený nebo kolem žhavého ohniště či topidla – nepokládejte je přímo na zdroj tepla, protože se okamžitě rozhoří.
Grilování: kolem žhavého uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných třísek – nepokládejte je přímo na oheň, protože se okamžitě rozhoří. Jakmile položíte jídlo na mřížku, zakryjte gril víkem. Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu připravovaného masa).
Uzení / grilování s generátorem kouře: používejte dřevěné štěpky podle pokynů dodaných s generátorem.
Dávkování: množství dřevěných štěpků, které musíte použít, závisí na tom, jakého efektu chcete dosáhnout a na typu a zejména velikosti vašeho udírna, grilu nebo generátoru kouře.

Dřevěné štěpky skladujte na chladném a suchém místě.
Balení: 650 g
Třída 8 (6-8 mm)
Složení: štěpka z olše a dubu