Oblíbené produkty
Zatím nemáte žádný oblíbený produkt.
Přihlášení
E-shop
Nákupní košík
0
Můj účet
Oblíbené
Informace o obchodě
Česká republika
Prázný košík
Zatím prázdno.
Co to dnes bude?
K dopravě zdarma zůstává nakoupit za 1 200 Kč
Objednat
Vyberte kategorii produktů

Dřevěné chipsy na uzení a grilování vepřového masa 650g

Dřevěné chipsy na uzení a grilování vepřového masa 650g

6990
nedostupné
Popis výrobku

Dřevěné chipsy na uzení a grilování ideální na vepřové maso - 650g (Buk a Olše)

Na uzení a grilování - štěpka se skvěle hodí do balkónové i zahradní udírny, s úspěchem ji využijete i při přípravě masa na grilu.

Dokonalé složení pro vepřové maso - speciálně vybraná směs dřevěných štěpků dává ze šunky, slaniny a dalších částí vepřového masa to nejlepší, dodává mu chuť, vůni a barvu.

Pro generátory kouře - univerzální velikost štěpky umožňuje jejich úspěšné použití v generátorech kouře, které umožňují mimo jiné i studené uzení.
100% přírodní bukové olšové dřevo - štěpky jsou bez impregnačních a konzervačních látek, neobsahují posypové frakce. Jsou bezpečné pro zdraví.

Klíčovým prvkem procesu uzení je kouř získaný spalováním dřeva (ve formě třísek) z listnatých stromů.

V závislosti na produktu, který se má udit nebo grilovat, je třeba zvolit vhodný typ dřevěných štěpků. Nejlepších výsledků dosáhnete, když použijete smíšené dřevěné štěpky.

Pokud jste přemýšleli, jaké chipsy je nejlepší použít na uzení nebo grilování vepřového masa, nemusíte. Připravili jsme pro vás speciálně vybrané složení dřevěných štěpků, díky kterým získají vaše uzené nebo grilované kýty, slanina, vepřová krkovice, panenka atd. jedinečnou chuť, vůni a krásnou, zlatohnědou barvu. Dřevní štěpky vydávají optimální množství kouře (např. díky vhodně nízkému obsahu vody – pod 11 %).

Chipsy jsou věnovány především vepřovému masu, ale dobře poslouží i při přípravě hovězího nebo jehněčího masa.

V nabídce nechybí ani drůbeží a rybí chipsy.

Návod k použití:

Uzení: v závislosti na typu udírny, kterou máte, umístěte štěpky na tác k tomu speciálně určený nebo kolem žhavého ohniště či topidla – nepokládejte je přímo na zdroj tepla, protože se okamžitě rozhoří.
Grilování: kolem žhavého uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných třísek – nepokládejte je přímo na oheň, protože se okamžitě rozhoří. Jakmile položíte jídlo na mřížku, zakryjte gril víkem. Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu připravovaného masa).
Uzení / grilování s generátorem kouře: používejte dřevěné štěpky podle pokynů dodaných s generátorem.

Dávkování: množství dřevěných štěpků, které musíte použít, závisí na tom, jakého efektu chcete dosáhnout a na typu a zejména velikosti vašeho udírna, grilu nebo generátoru kouře.

Dřevěné štěpky skladujte na chladném a suchém místě.

Balení: 650 g
Třída 8 (6-8 mm)

Složení: štěpka z listnatých stromů - buk a olše.