Oblíbené produkty
Zatím nemáte žádný oblíbený produkt.
Přihlášení
E-shop
Nákupní košík
0
Můj účet
Oblíbené
Informace o obchodě
Česká republika
Prázný košík
Zatím prázdno.
Co to dnes bude?
K dopravě zdarma zůstává nakoupit za 1 200 Kč
Objednat
Vyberte kategorii produktů

Sada sušeného ovoce 4 Seasons ŠÍPEK pro výrobu 10l domácího vína vč. kvasnic

Sada sušeného ovoce 4 Seasons ŠÍPEK pro výrobu 10l domácího vína vč. kvasnic

159 Kč
do košíku
Popis výrobku

Sada pro výrobu vín 4 SEASONS - Divoká růže, na 10 L - sušené květy a ovoce na domácí ovocné víno

Domácí víno i v zimě – využijte sušené plody vždy, když zrovna nemáte po ruce čerstvé ovoce!
Divoká růže - správně vybrané sušené ovoce a květy jsou zárukou aromatického a lahodného vína
Efektivní balení - 100 g sušené směsi + 5 g droždí s živným roztokem vystačí na 10 l vína
Jednoduchost přípravy - voda + cukr + sada 4 seasons = 10 litrů aromatického a lahodného vína

Sušené suroviny: šípková slupka, jablko, květ ibišku, plod aronie, aroma


Nemáte čerstvé ovoce a chcete si připravit vlastní víno? Zima je pro vás obdobím, kdy nemůžete rozvíjet svou vinařskou vášeň? 4 SEASONS - divoká růže je sada na výrobu vína obsahující správně vybrané sušené ovoce a květiny a směs vinných kvasnic s živným roztokem. Od této chvíle bude každé roční období ideální pro přípravu lahodného domácího prostředí.

Balení 105 g obsahuje 100 g speciálně vybraných sušených surovin (šípková kůra, jablko, květ ibišku, plod arónie a aroma) a 5 g kvalitního droždí se živným roztokem. Balení vystačí na přípravu 10 l aromatické a lahodné sady. Extrémně jednoduchý způsob použití sady vyžaduje pouze přidání cukru a vody do obsahu balení, takže může být také skvělým základem pro zahájení vašeho dobrodružství s domácími víny.

Sušené suroviny: šípková slupka, jablko, květ ibišku, plod aronie, aroma
Složení kvasnic s živným roztokem: kvasnice [vinné kvasinky S. cerevisiae, emulgátor: sorbitan monostearát], hydrogenfosforečnan amonný (V), vitamín B1 (thiamin hydrochlorid)

Čistá hmotnost: 105 g

Návod k použití:
Obsah sáčku se sušeným ovocem a 2 kg cukru nasypte do 10 l vody o teplotě 85 °C a míchejte 3 minuty při zachování uvedené teploty. Po uplynutí této doby přelijeme do fermentační nádoby a necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Poté přidejte obsah malého sáčku vinných kvasnic a živného roztoku. Týden fermentujte, poté přeceďte přes cedník. Přidáme 0,5 kg cukru a necháme jeden měsíc kvasit. Pro obohacení charakteru vína přidejte do červených nebo bílých vín 1g taninu (nebo nálev ze 2 sáčků černého čaje).