Oblíbené produkty
Zatím nemáte žádný oblíbený produkt.
Přihlášení
E-shop
Nákupní košík
0
Můj účet
Oblíbené
Informace o obchodě
Česká republika
Prázný košík
Zatím prázdno.
Co to dnes bude?
K dopravě zdarma zůstává nakoupit za 1 200 Kč
Objednat
Vyberte kategorii produktů

Tenderizér na maso, pero pro naklepání a zjemnění syrového masa

Tenderizér na maso, pero pro naklepání a zjemnění syrového masa

199 Kč
199 Kč / ks
do košíku
Popis výrobku

Tenderizér na maso - naklepávač masa pro marinování, pečení i smažení - 1ks

Užitečný pomocník ve vaší kuchyni - je ideální pro přípravu šťavnatých steaků.
Křehké a delikátní maso - díky použití zařízení Vás potěší pokrmy svou chutí a lepší absorpcí marinád a koření.
Zkracuje dobu vaření, smažení a grilování – přípravou propíchnutého masa zkrátíte dobu vaření až o 50 %!
Ergonomický tvar - umožňuje jemnění masa bez použití velké síly.
Bezpečné použití - kovové čepele o délce 2,8 cm se vysunou z přístroje až po přitlačení k potravině!

Milujete dokonale připravené šťavnaté steaky? Chcete, aby vaše vařená, pečená a grilovaná masa byla křehká a jejich chuť byla zvýrazněna použitým kořením a marinádami? Vyberte si náš tenzider masa - nepostradatelný přístroj v kuchyni i při přípravě grilovaných pokrmů. Použití pera je extrémně jednoduché a zároveň bezpečné. Kovové čepele o délce 2,8 cm ukryté v plastovém pouzdře se vysouvají z přístroje až po přitlačení k masu. Díky tomu se nemusíte bát náhodného zranění! Proč se doporučuje maso zjemňovat? Za prvé – tato úprava umožňuje zkrátit vaření, smažení a grilování až o 50 %! Za druhé – umožňuje lepší vstřebávání marinád a koření. Vláknitá masa masa zjemňuje a jídlo bude křupavé a šťavnaté. Propíchnutí masa také zabrání tomu, aby se celý pokrm při vaření srazil!